Fietsen

Azzuri helpt je graag om te ontdekken welke fiets het allerbeste bij jou past. Mocht je bijvoorbeeld twijfelen tussen een racefiets en een mtb, maak dan gerust een proefrit op beide, om te kijken wat jou het beste ligt. En ook als je al besloten hebt wat voor soort fiets moet worden, heb je nog altijd de keuze uit  meerdere totaal verschillende merken en tientallen modellen. Wij maken je graag wegwijs!

Bij racefietsen draait alles letterlijk om perfectie tot op de millimeter en om jouw persoonlijke voorkeuren. Azzuri heeft dezelfde feeling met racen en denkt met je mee. Zodat ons materiaaladvies altijd exact aansluit op jouw gevoel voor racen.

Met onze topkwaliteit mountainbikes bedwing je elk onbekend terrein. Of je nu full-suspension downhill wilt storten of messcherp met je hardtail door de bochten wilt scheuren… Wij adviseren en helpen je met het samenstellen van de ideale bike, afgestemd op jouw rijgedrag.

Ons leveringsprogramma van recreatieve fietsen loopt uiteen van vederlichte trekkingfietsen voor het snellere (woon-)werkverkeer tot betrouwbare ‘heavy duty’ pakezels, waar je letterlijk zo de wereld mee rond kunt fietsen. Stuk voor stuk met een ideale rijpositie voor echte kilometervreters.

Naast deze 3 hoofdcategorieën hebben we in het Azzuri assortiment ook een plaatsje ingeruimd voor de zogenaamde ‘niches’, voor mensen die iets heel specifieks zoeken. De laatste jaren zien we hier bijvoorbeeld een opmars van elektrisch en dan met  name de supersnelle speed pedelecs (45 km/h!). Ook hier uiteraard alleen Azzuri kwaliteit.

Elk merk en elk materiaal heeft zijn eigen karakter en geeft unieke rijeigenschappen. Als die optimaal aansluiten, geeft je dat het geweldige gevoel dat elke trap raak is. De een zweert bij aluminium, de ander bij carbon. Ook staal en titanium hebben hun eigen ‘aanhang’. En voor iedere voorkeur hebben we een merk.

 

Lees meer