Racefiets speciaalzaak

Op maat gemaakt
Meer dan 25 jaar ervaring
Oog voor detail

Al meer dan 25 jaar is Azzuri Sport dé racefiets speciaalzaak van Breda. Voor ons is een racefiets dan ook meer dan alleen maar een paar buizen met wielen eronder; fietsen zijn onze passie! Onze speciaalzaak focust zich dan ook op de verkoop van racefietsen en mountainbikes. Deze pareltjes moeten als gegoten zitten, zodat jij er nog jarenlang plezier van kan hebben. Bij Azzuri Sport geven we je dan ook graag een advies op maat.

Jouw nieuwe racefiets koop je in een speciaalzaak

Het verschil tussen het kopen van een nieuwe racefiets in een reguliere fietsenwinkel of in een speciaalzaak is vooral de kennis van het product. Bij Azzuri Sport krijg je een persoonlijk en deskundig advies, en mag je altijd desgewenst een proefrit maken – zeker als je twijfelt tussen diverse typen fietsen. Elke racefiets is weer net even anders, zowel in model als in het prijskaartje. Wij helpen je dan ook graag bij het vinden van jouw ideale racefiets.

Assortiment van Azzuri Sport

In onze speciaalzaak is er altijd wel een racefiets die bij jou past. Of je nu op zoek bent naar hightech topkwaliteit zoals bij Cannondale of juist voor de “oldschool” racefiets wil gaan van merken als Salsa en Surly, bij Azzuri bieden wij het allemaal! Elk merk heeft zo zijn eigen karakter en unieke rijeigenschappen. Hierdoor is het altijd goed om te testen welk model het beste bij je past.

Nieuwsgierig geworden naar Azzuri Sport en onze collectie aan racefietsen? Kom dan eens langs in onze speciaalzaak! Wij zijn elke dinsdag, woensdag en vrijdag geopend van 10.00 tot 20.00 uur, en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Wil je buiten deze openingstijden langskomen, of wil je een afspraak maken? Bel dan naar +31 (0) 76 587 34 31. Wij ontvangen je graag aan de Belcrumweg 26 in Breda.

Bekijk ook:

Fixies Breda | Argon 18 Breda | Mountainbike Etten-Leur | Bowman fietsen | Kona fietsen Nederland
Lees meer
Pagina 1 van 2