Mountainbike Breda

Op maat gemaakt
Meer dan 25 jaar ervaring
Oog voor detail

Uniek, Brits design en zeer toegankelijk – dat is waar de Bowman fietsen voor staan. De makers van Bowman hebben zich bij het ontwerpen van de fietsen laten inspireren door hun lokale omgeving, welke zeer divers was. Bowman fietsen zijn dus gemaakt voor racing op allerlei soorten terrein.

De voordelen van Bowman fietsen

Behalve het feit dat Bowman fietsen geschikt zijn voor vrijwel alle terreinen, maakt het merk het verschil door te letten op de kleinste details. Over elke millimeter van de fiets wordt dan ook nagedacht, en dat merk je! Een slim design mag dan ook volgens Bowman niet onderschat worden. Zo is de structuur van de stuurvork ontworpen om de fiets bij ruw terrein in de juiste vorm te houden, beschikt de fiets over schijfremmen en is het frame volledig van aluminium gemaakt. Deze, en nog vele andere aspecten, maken de Bowman fietsen tot innovatieve hoogstandjes onder de racefietsen.

Bowman fietsen bij Azzuri Sport

Azzuri Sport is één van de weinige fietsenspeciaalzaken die Bowman fietsen in Nederland aanbiedt. Wij bieden vier verschillende modellen van Bowman aan. Test het verschil met andere racefietsen! Je kan een afspraak maken via het telefoonnummer +31 (0) 76 587 34 31. Wij zijn te vinden aan de Belcrumweg 26 in Breda, niet ver van het centraal station.

Bekijk ook:

Mountainbike Oosterhout | Racefietsen Oosterhout | Racefiets speciaalzaak | Fixies Breda | Argon 18 Breda
Lees meer
Filter uw producten
Pagina 1 van 3