Fixies Breda

Op maat gemaakt
Meer dan 25 jaar ervaring
Oog voor detail

Alleen bij Azzuri Sport in Breda koop je de hippe Funked Up fixies fietsen! Met deze unieke, kleurrijke doortrappers rijd je zeker in stijl. En het leuke is – alle Funked Up fixies zijn ook nog eens volledig aan te passen aan jouw stijl! Kies je favoriete kleurencombinatie en rijdt binnenkort op een fiets die volledig op jou aansluit.

Funked Up fixies ontwerpen in Breda

Bij Azzuri Sport in Breda helpen wij je graag bij het ontwerpen van jouw ideale fixie. Daarnaast hebben wij al enkele fixies in onze fietsenspeciaalzaak staan, zodat je ze ook in levenden lijve kan zien en tevens kan uittesten. Alle modellen die wij in onze winkel in Breda hebben staan, zijn uiteraard ook te koop, en kunnen dus ook direct meegenomen worden.

Heb je al een ontwerp in je hoofd voor jouw nieuwe Funked Up fixie? Neem deze dan mee naar onze winkel of mail het ontwerp naar ons. Wij bestellen de fixies direct bij de leverancier, waarna je jouw unieke fiets kan ophalen in onze winkel. Alle Funked Up fixies zijn snel leverbaar, waardoor je ook niet lang hoeft te wachten totdat je je nieuwe fiets kan gebruiken.

Waar kan je een Funked Up fixie voor gebruiken?

Funked Up fixies staan bekend als snelle “urban” fietsen. Het zijn doortrappers, wat betekent dat de fixies geen versnellingen hebben. In tegenstelling tot vele andere doortrappers, kan de Funked Up fixie wel geleverd worden met een rem. Zonder rem zijn de fixies niet toegestaan op de openbare weg in zowel Nederland als België, maar kunnen wel gebruikt worden voor baanfietsen.

De Funked Up fixies hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, en zien er ook nog eens leuk uit? Ben je nieuwsgierig geworden? Kom dan langs bij Azzuri Sport! Onze fietsenspeciaalzaak is te vinden aan de Belcrumweg, op slechts 5 minuten loopafstand van Breda Centraal; kom hier ons assortiment aan fixies bekijken.

Bekijk ook:

Argon 18 Breda | Mountainbike Etten-Leur | Bowman fietsen | Kona fietsen Nederland | Racefietsen Etten-Leur
Lees meer
Pagina 1 van 1