Tacx

Azzuri is Tacx Test Center. Dit betekent dat je de bekende Taxc trainer bij ons ter plekke kunt proberen! Rijden op de Tacx trainer is de perfecte manier om kracht en conditie te verbeteren. Ook bij slecht weer of in de winter biedt ‘de Tacx’ uitkomst binnenshuis, zodat er altijd kan worden gefietst. Zo kun je blijven werken aan je conditie, je tijden blijven verbeteren en groeien naar de toppen van je kunnen…

Als oprichter en naamgever heeft Koos Tacx van de familienaam Tacx een wereldwijd A-merk gemaakt. ‘Tacxen’ is een begrip geworden, niet in de laatste plaats onder profteams en renners over de hele wereld. Ook kampioenen als Fabian Cancellara en Alberto Contador rijden zich voor grote wedstrijden en tijdritten altijd warm op de Tacx trainer!

Rond het jaar 2000 koppelde Tacx voor het eerst computerelektronica aan de fietstrainers. Een heel nieuwe manier van trainen heeft hiermee zijn intrede gedaan. Niet alleen wordt informatie als snelheid, vermogen, cadans en hartslag nu via een beeldscherm getoond, met de Virtual Reality trainer kan via de PC ook worden gereden in virtuele werelden en online worden gekoerst tegen opponenten over de hele wereld. Je bent gewaarschuwd: trainen met Tacx werkt enerverend en verslavend….

Lees meer
Geen producten gevonden...
Pagina 1 van 1